tiistai 24. huhtikuuta 2012

Alku blogille



Olen Jaakko. Olen reilu kolmekymppinen mies pohjois-suomesta. Tämä blogi kertoo salaisesta intohimostani teinityttöjä kohtaan ja miten toteutan sitä. Palan janosta kertoa ajatuksistani ja kokemuksistani. Kavereille en sitä uskalla tehdä, en edes luotettavimmille. Tämä blogi lienee hyvä tie tähän.

Teinitytöillä tarkoitan tässä tapauksessa 16-20-vuotiaita nuoria tyttöjä. Laittomuuksiin en ala, sakkolihaan en koske. Minulla ei ole varaa ottaa sitä riskiä että syyllistyisin lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Se tuhoaisi urani, maineeni ja ennenkaikkea avioliittoni.

Kerron ensin teille hieman elämästäni. Olen hyväpalkkaisessa työssä ja korkeassa asemassa työssäni. Matkustelen paljon pääkaupunkiseudulla työni takia ja silloin lähinnä tapaankin tyttösiä. En ala kuitenkaan tarkemmin määrittelemään missä asun, en aijo kertoa tarkkaa ikääni, en koulutustani, en mitään minkä perusteella minut olisi liian helppo tunnistaa. En aijo riskeerata mitään. Fiksuimmat jo varmaan arvasivatkin ettei Jaakko ole oikea nimeni. Olen ollut naimisissa jo muutamia vuosia ja minulla on vaimoni kanssa lapsi. Vaimoni ei tiedä mitään tekemisistäni enkä ole aikeissa paljastaa sitä hänelle koskaan. Seksimme on ihan hyvää ja harrastammekin sitä usein mutta siitä puuttuu vain se jokin jota nuoremmat tytöt voivat minulle tarjota. En tunne enään minkäänlaista omaatunnontuskaa pettämisestäni. Sitä mitä ei tiedä se ei satuta.

Olen myös varautunut kaikkeen kun tapaan tyttöjä. En esiinny heille oikealla nimelläni. En kerro oikeaa asuinpaikkakuntaa. Minun ei siis tarvitse pelätä että joku heistä tunnistaisi minut tämän blogin perusteella ja alkaisi levittää tietojani. Olen vain pari kertaa tavannut saman tytön enemmän kuin yhdesti. En aijo ottaa riskejä vaistaisuudessakaan. Tutustun tyttöihin usein internetissä erilaisissa kuvagallerioissa sekä chateissa. On imartelevaa miten niin usea teinityttö rakastaa saada minulta huomiota. He nauttivat istuessaan urheilullisen autoni kyydissä. He haluavat rakastella kanssani kiihkeästi. He nauttivat kokeneista otteistani sängyssä. Ja minä nautin siitä mitä he antavat minulle.

Aijon aloittaa heti seuraavassa postauksessa kertomalla edellisestä tytöstä jonka tapasin.


9 kommenttia:

  1. Toivon kovasti ettei tämä blogi ole faktaa vaan silkkaa fiktiota, fantasioinnin tuotetta. Nuo jutut tulee ennemmin tai myöhemmin ilmi. Mitähän vaimosi sitten sanoo, entäpä jos ja kun lapsenne saa siitä tietää jossain vaiheessa, vaikka sitten vasta aikuisena, että isi juoksee mielellään
    pikkupimppien perässä?

    Entä mistä tiedät varmasti, minkä ikäisiä tytöt ovat, katsotko henkkarit? Entä jos joku heistä sattuisi tulemaan raskaaksi tai jompikumpi saisi jonkin taudin (kyllä, mikään ehkäisy kun ei ole 100%) ja esim tyttö ajattelisi, ettei tee aborttia, mutta haluaisi sinut sitten elatusmaksuja maksamaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tämä ihan totisinta totta on, usko tai älä. Uskon kyllä että pystyn salaamaan tämän kaiken vaimoltani vuosia jos jatkan. Ja uskon myös että joskus vielä lopetan tämän. Toistaiseksi en näe siihen mitään syytä. Ja näin lapsenikaan ei saa tietää.

      Tytöistä kyllä tietää kertovatko he oikean ikänsä. Yleensä kertomukset alkavat risteillä tai unohdetaan se aijemmin kerrottu "ikä". Henkkareita en sentään ole alkanut tutkimaan mutta kuten sanoin - pelaan silti varman päälle. En aijo ottaa riskejä. Tiedän kyllä myös ettei mikään ehkäisykeino ole täysin varma mutta luotan kuitenkin tarpeeksi ehkäisyyn ettei vahinkoa pääse käymään.

      Poista
  2. Vai että ihan vaeltava rakastaja...=D
    Et sit parempaa keksinyt mitenkään? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En keksinyt, olet oikeassa. Tämä oli sellainen minuutin miettimisen tulos. Parempia ehdotuksia otetaan vastaan.

      Poista
  3. No mutta kerrotko tytöistä heidän oikeilla nimillä ja paikkakunnilla. Niistä tunnistaa.

    Mut joo hyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kerro. En aijo yksilöidä paikkakuntiakaan tarkemmin.

      Poista
  4. Aijon- sanan perusteella et ole kovinkaan korkeasti koulutettu. Ehkäpä tuurilla päässyt siihen "korkeaan asemaasi".

    VastaaPoista
  5. "Kyllä tämä ihan totisinta totta on, usko tai älä. Uskon kyllä että pystyn salaamaan tämän kaiken vaimoltani vuosia jos jatkan. Ja uskon myös että joskus vielä lopetan tämän. Toistaiseksi en näe siihen mitään syytä. Ja näin lapsenikaan ei saa tietää."
    - Mutta entäpä jos vaimosi saisi tietää? Ei varmaan enää kauaa pysyis sun vaimona. Mä en ainakaan pysyisi, tulis vaan paha mieli, jos miehestä paljastuis se piirre että "oot säkin vaimokulta, ihan ok, mutta kun nuo kuustoistakesäiset vaan on niin paljon ihanampia".

    "Tytöistä kyllä tietää kertovatko he oikean ikänsä. Yleensä kertomukset alkavat risteillä tai unohdetaan se aijemmin kerrottu "ikä". Henkkareita en sentään ole alkanut tutkimaan mutta kuten sanoin - pelaan silti varman päälle. En aijo ottaa riskejä. Tiedän kyllä myös ettei mikään ehkäisykeino ole täysin varma mutta luotan kuitenkin tarpeeksi ehkäisyyn ettei vahinkoa pääse käymään."
    - Monista teineistä ei kyllä huomaa. Ovat oppineet tilanteen jos toisen kautta valehtelemaan ikänsä hyvin sujuvasti ja 13-14 vuotiaskin voi näyttää parikymppiseltä. Sitten voikin käydä niin, että joku alle 16v tapaa sinut, mutta myöhemmin alkaa kaduttaa koko homma, ja hän käräyttää.
    Ja tuo on myös aika tyhmästi sanottu, "tiedän ettei mikään keino ole varma, mutta luotan ehkäisyyn tarpeeksi.." no luota vaan, mutta se vahinko VOI silti sattua, ei olisi mikään ihme. Mitä sitten tehdään?

    VastaaPoista