tiistai 24. huhtikuuta 2012

Jaana, 17-vuotta

Olin taas kerran työmatkalla pääkaupunkiseudulla. Aina iltaisin kaivoin hotellissani läppärin esille ja keskustelin lähinnä Jaanan kanssa. Jaana oli 17-vuotias tyttönen eräästä satakunnan pikkukylästä. Olimme jo jonkin aikaa keskustelleet mutta olin vasta viimeaikoina alkanut keskittymään kunnolla Jaanan lämmittelyyn. Jaana todella kiinnosti minua. Facebook-kuvien perusteella hän oli hoikka, lyhyehkö ja luonnollinen tyttö varustettuna kuitenkin melko suurilla rinnoilla. Hänen tietynlainen ujoutensa myös teki minuun vaikutuksen kiehtovalla tavalla. Jaanalla oli kuvien perusteella blondit pitkät hiukset, kaunis hymy ja kutsuvat silmät. Keskustelin hänen kanssaan sinä iltana tunteja. Kaikenlaisen lepertelyn jälkeen sainkin hänen puhelinnumeronsa. Tälläisiä tilanteita varten minulla on tietenkin eräs vanha Nokialainen ja pre-paid liittymä josta voisin ottaa yhteyttä anonyyminä. Soitinkin hänelle vielä samana iltana ja juttelimme noin tunnin.

Sain tietää Jaanasta koko ajan kaikkea uutta. Hän oli lukiossa ja harrasti valokuvausta. Hänellä oli ollut vasta muutama seurustelukumppani ja hän ei ollut juurikaan kokenut sängyssä. Se ei minua haittaisi ja hän tuntuikin innostuvan kun lupasin opastaa häntä. Hetken johdattelun ja keskustelun jälkeen ehdotinkin rohkeasti tapaamista heti torstaina. Ennakkosuunnitelmista poiketen pääsisinkin irtautumaan töistä jo aikaisin torstaina ja tämä sopikin mainiosti suunnitelmiin ilman edestakaista ajoa ja minun ei tarvitsisi selitellä vaimolle yhtään mitään hänen olettaessa minun olevan kiinni aina perjantaihin saakka. Jaanakin oli oikein innokas tapaamiseen ja sovinkin että tapaisimme erään ravintolan edessä torstai-iltana. Keskiviikko ilta tuntuikin ikuisuudelta kun odotin vain tapaamistamme.

Torstaina viimein vapautuessai töistä lähdin ajamaan kohti satakuntaa. Matkalla soitin vielä Jaanalle varmistaakseni tapaamisemme. Soitin myös määränpäässäni sijaitsevaan hotelliin josta varasin huoneen meille kahdelle sillä Jaanan luona emme voisi yöpyä hänen asuessaan vielä vanhempiensa luona. Olin ajoittanut lähtöni hyvin saapuessani muutamia minuutteja ennen sovittua tapaamista paikanpäälle. Ajaessani ravintolan ohi näin Jaanan odottelevan minua sen edustalla. Huomasin hänestä miten häntä kenties jännitti. Etsin autolleni parkkipaikan ja kävelin Jaanan luokse. Hän hymyili minulle suloisesti ja halasimme.

Ravintolassa aterioimme pitkään ja keskustelimme mm. Jaanan koulunkäynnistä. Ravintola ei ollut mitenkään erityisen tasokas mutta tein selvästi siitä huolimatta vaikutuksen Jaanaan viemällä hänet sinne. Hän ei juurikaan ollut tottunut syömään ravintoloissa. Ihmiset ravintolassa katsoivat meitä hieman pitkään ravintolassa mutta tästä en ollut yllättynyt sillä meistä huomasi ikäeron hyvin. Oli myös suloista miten Jaanaa jännitti selvästi alussa paljon mutta onneksi jää murtui pian. Ruokailun jälkeen lähdimmekin hotellille. Hotellilla huomasin että vaimoni oli yrittänyt soittaa minulle joten jouduin "hakemaan autosta vielä työjuttuja" ja kävin soittamassa vaimolle hotellin ulkopuolelta ja otin autosta jotain kansioita mukaan. Tämän jälkeen vietimme nautinnollisen yön Jaanan kanssa tarkemmin yksityiskohtiin menemättä.

Tälläinen oli siis edellinen teinityttö jonka kanssa pääsin toteuttamaan himojani. Olen nyt juuri vapaalla ainakin vappuun saakka ja perheeni parissa joten viestittely tyttöjen kanssa ei juuri nyt onnistu kuin öisin. Pahoittelen myös kirjoituksessa mahdollisesti esiintyviä kielioppivirheitä.

4 kommenttia:

  1. Jos joku tyttö kysyy, miksi sinua kiinnostavat nuoremmat naiset/juuri näin nuori tyttö, mitä vastaat tai olet vastannut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tätä aika usein kysytään jolloin vastaan kertomalla miten täydellisiä he ovat makuuni. Tytöt ovat yleensä myös tietoisia etten halua heistä kuin hyvää seksiä ja yleensä myös he haluavat minusta vain sitä samaa enkä anna kuvaa että jotain romanssia olisin rakentamassa.

      Poista
  2. Kuinka montaa tyttöä sitten tapaat viikossa? Tapaamiset ovat yleensä ehkä alkututustumista ja suoraan asiaan? Kuinka kauan yleensä olet tutustunut tyttöön ennen tapaamista? Jotenkin jännä tapa elää, mutta toisaalta niin seksikäs..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lähes poikkeuksetta tapaan aina jonkun tytön kun vain tilanne sen mahdollistaa. Tapaamiset ovat yleensä juuri mukavaa keskustelua, flirttiä ja sen jälkeen hotellin puolella asiaan. En yleensä harrasta esimerkiksi pikapanoja auton takapenkillä tai tälläistä sillä osa harrastukseni viehättävyyttä on hieman tietää näistä tytöistä ja heidän elämästään. Muutamia poikkeuksia toki on. Tutustun tyttöihin vähän eri tahdilla yleensä. Mitään yhtenäistä linjaa ei ole. Jonkun kanssa olen saattanut chattailla kuukausia, jonkun kanssa viikkoja ja jonkun kanssa muutaman päivän.

      Poista