maanantai 30. huhtikuuta 2012

Sukulointia ja seksiä Jonna mielessä


Päivää taas.

Ensimmäistä kertaa kirjoittelen tänne ihan ihmisten aikaan ja vaimon ja lapsen ollessa kotona. Ovat tosin ulkona puuhaamassa joten en tässä suurta riskiä ota.

Sukuloimassa kävimme torstaina ja sukulaistyttönen oli sen kuin kaunistunut. Eipä sitä kovin paljon uskalla vilkuilla mutta vähän kuitenkin.. Perheen miehen kanssa minulla ei ole juuri mitään yhteistä joten suurimmaksi osaksi siitä syystä nämä vierailut sinne ovat lähinnä pakkopullaa. Vaivautuneita keskustelunavauksia jääkiekon MM-kisoista, säästä ja autoista. Vaimo kyllä viihtyy hyvin juorutessaan kaikki mahdolliset kissanristiäiset perheen naisen kanssa ja lapsellemmekkin löytyy leikkikaveri perheen nuorimmasta lapsesta. Saavuimme jo torstai-perjantai yönä takaisin kotiin vaikka vaimo olisikin halunnut jäädä yöksi, onneksi sain puhuttua lähtemään vaikka aika myöhään menikin. Jonnaan en ollut saanut mitään yhteyttä sitten keskiviikon koska menin suoraan nukkumaan saapuessamme kotiin ja tuskin tyttönen olisi siihen aikaan edes linjoilla ollutkaan.

Perjantaina taas meni koko päivä perheen parissa askaroidessa sekä telkkaria katsoessa. Illalla menin nukkumaan suoraan vaimon viereen. Tai nukkumaan ja nukkumaan, harrastimme ekan kerran viikkoihin seksiä. Koko suoritteen ajan kyllä ajatukset olivat muualla kuin vaimossani...

Eilen kuitenkin viimein illalla osuimme samaan aikaan linjoille ja pääsin taas keskustelemaan Jonnan kanssa. Oli kuulemma menossa lauantai-iltana viihteelle ystävättäriensä kanssa ja oli siitä aika innoissaan. Kertoi myös miettineen minua ja tulevaa mahdollista tapaamistamme kiimaisena. Täytyy myöntää ettei hän ole ainoa ja kerroin ajatelleeni häntä tyydyttäessä itseäni. Oikeastaanhan ajattelin häntä rakastellessani vaimoni kanssa mutta en viitsinyt asiaa ihan näin hänelle ilmaista. Pyysin häntä myös lähettämään muutaman kuvan itsestään sähköpostiini ja tähän hän suostuikin. Sain myös hänen numeronsa jonka tallensin koneelleni että saan sen siitä pre-paid liittymällä varustettuun puhelimeeni kun tarve tulisi. Jouduimme kuitenkin lopettamaan keskustelun melko pikaisesti sillä vaimo heräsi ja ihmetteli tietokoneella surffaamistani siihen aikaan vaikkei se ihan tavatonta olekkaan. Kerroin unenpuutteessa kirjoittelevani eräälle keskustelufoorumille ja lupauduin tulemaan heti pian nukkumaan enkä viitsinyt enään kovin myöhään jäädä sihen kirjoittelemaan Jonnan kanssa.

Tänään onkin sitten edessä mukava päivä. Muutama ystävä tulee pian hakemaan minut kyytiin ja lähdemme hieman eteläisempään Suomeen katsomaan jalkapalloa ja varmaan nautin myös pari olutta. Otin myös Jonnan numeron ylös paperille ja pre-paid liittymällä varustetun puhelimeni mukaan niin voin näpytellä pari tekstiviestiä hänelle tänään kun vaimo ei ole näkemässä ja ystävät tuskin jaksavat ihmetellä.

---

Tämän olin kirjoitellut jo aamusella mutta jostain syystä jäi lähettämättä ja tallentui pelkäksi luonnokseksi. Laitan tämän nyt ja vastailen kommentteihin ja kirjoittelen lisää huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti