torstai 26. huhtikuuta 2012

Jalkapalloa ja Jonnaa


Pitkä päivä takana. Aikaisen herätyksen jälkeen hoitamaan muutamia työjuttuja pikaisesti. Nyt saa olla irti niistä aina ensiviikon keskiviikkoon saakka. Hyvä näin.

Vaimo ja lapseni kävivät tänään illalla vaimoni ystävättären luona kylässä ja sain hyvää aikaa ottaa läppärin esiin ja chattailla tyttöjen kanssa. Ennen en ole tälläistä kotona tehnyt vaikka vaimo ei olisikaan paikalla mutta jotenkin tämän blogin pitäminen on saanut minut haluamaan jopa enemmän enkä myöskään usko ottavani kovin suurta riskiä. Nopeastihan tämän koneen laittaa pois kun vaimo kurvaa pihaan lapsemme kanssa.

Tänään keskustelin netissä lähinnä Jonnan kanssa. Jonna on oikein viehättävä nuori neiti. 1994 syntynyt ja juuri 18-vuotta täyttänyt. Hän ehkä meikkaa hieman liian voimakkaasti makuuni mutta jotenkin tämä sopii hänen tyyliinsä. Hänellä on todella pitkät blondit hiukset ja silmään pistävän tiukka peppu. Aika anteliaasti tuntuu tätä myös esittelevän facebook-kuvissaan. Päästään ei tyttö kovin välkky tunnu olevan, mutta eipä tuo minua haittaa. Facebookissa tyypillisesti yli 1500-kaveria joka kertoo paljon ihmisestä. Ainakin näin olen ollut huomaavinani. Alustavasti kuulemma hyvin innostunut tapaamisesta kanssani. Pitää katsoa mihin tämä polku johtaa..

Vaimon ja lapsemme saavuttua kotiin ilta menikin sitten jalkapallon parissa. Huomenna onneksi saa nukkua vähän pidempään kuin tänään. Huomenna on myös tiedossa matka sukuloimaan itä-suomeen heti vaimon päästyä töistä. Motivaatio reissuun itsellä on aika nollan luokkaa mutta luvattu mikä luvattu. Pienenä lisämausteena kyseisessä taloudessa asuu aika herkullinen 16-vuotias sukulaistyttö. Eipä siihen koskea viitsi kun sukulainen on, mutta katsoahan saa, heh..

Jos joku lukija muuten tietää miten saan muutettua ajan tähän blogiin oikeaksi niin kertokoon. Nyt tämä elää vähän väärää aikaa.

4 kommenttia:

  1. Blogin ajan saa muutettua oikeeks hallintapaneelista -> asetukset -> kieli ja muotoilu. Muutat ajat vaa gmt +2 niin pitäis toimia :)

    Olispa mukava tavata joskus ;)

    VastaaPoista
  2. Tämä blogi on todennäköisesti vaan vilkkaan mielikuvituksen tuotosta, mutta siltä varalta ettei ole..

    Miksi olet vaimosi kanssa, kun et selvästikään kunnioita häntä pätkääkään? Etkö osaa ajatella omaa napaasi pidemmälle? Vaimollasi menee elämästä monta vuotta hukkaan, kun ei tiedä millaisen ihmisen kanssa hän todellisuudessa on naimisissa.
    Tee palvelus itsellesi ja etenkin vaimollesi, jätä hänet ja jatka sitten "harrastustasi". Saa vaimosikin tilaisuuden etsiä itselleen kunnollisen ja uskollisen miehen.

    Sitten kun jäät kiinni (huom, ei jos, vaan kun) lapsesi todennäköisesti tulevat vihaamaan sinua, mutta kai sinä sen jo tiesitkin ja olet valmis ottamaan riskin, ettei lapsesi ehkä koskaan enää halua edes tavata sinua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kunnioitan häntä kyllä ja hän hoitaa tehtävänsä hyvin. Tämä ei tietenkään välity teoissani. Tiedän kyllä miten tieto murskaisi ja tuhoaisi kaiken ja olen sitä varsinkin muutaman ensimmäisen kerran jälkeen miettinyt kovastikkin mitä olen tekemässä mutta olen turtunut siihen ja tajunnut etten satuta vaimoani kunhan hän ei tiedä asiasta.

      En voi eikä kukaan muukaan voi sanoa varmaksi miten lapseni tulisi reagoimaan. En kuitenkaan aijo jäädä kiinni ja otan riskejä mahdollisimman vähän.

      Poista